Stockholm Snipers är en svensk idrottsförening som är öppen för alla men som främst vänder sig till homo- och bisexuella samt transpersoner. Föreningen startades som en ishockeyförening 2003 och var då Europas första gayishockeylag. Sedan sommaren 2006 är föreningen verksam i flera sporter och har sektioner för bland annat herrfotboll, damfotboll, innebandy, handboll, friidrott och volleyboll.

Föreningen blev känd för en lite bredare allmänhet i samband med Stockholm Pride 2007 då fotbollssektionen spelade en välgörenhetsmatch mot ett kändislag, Stockholm Priders, med bland andra Glenn Hysén, Krister Nordin och Annika Lantz.

Herrfotbollslaget spelar i division 7 och är de första gaylaget som deltar i ordinarie seriespel i Sverige. Flera av föreningens sektioner deltar regelbundet i olika HBTQ-tävlingar runt om i världen med framgångsrikt resultat.